Ubuntu & Me

A existat un om care a avut un vis - deplasarea în spaţiu. Numele lui este Mark Shuttleworth.
Da, ştiu, el nu a ajuns acolo cu o navetă, ci cu ajutorul rachetelor agentiei spaţiale ruseşti, plătindu-şi drumul.

După ce şi-a împlinit visul el s-a reîntors pe Terra hotărât să influenţeze lumea aşa cum nici un alt astronaut ar fi putut să o facă hotărându-se să-şi investească banii într-o alternativă autonomă si gratuită la cea mai lacomă organizaţie mondială, Microsoft.

La întoarcere a creat compania Canonical, al cărei scop este să susţină, distribuie şi să ofere suport tehnic utilizatorilor pentru noua alternativă gratuită la sistemul de operare Windows.

Asa s-a nascut Ubuntu.

Ubuntu se traduce prin "umanitate".
O nouă poveste despre ubuntu s-a născut, permiţând oamenilor de pe întreg mapamondul să downloadeze, modifice,copeze, distribuie şi să comende cd-uri gratuit.Toate acestea au fost posibile în trecut şi cu celălalte distribuţii Linux, însă Ubuntu este special. Este foarte uşor de utilizat fiind foarte intuitiv ca mod de operare, iar adăugarea de noi programe fiind gratuită utilizând un meniu de setare şi dureză numai căt setul de fişiere aferent este downloadat prin internet

Vă recomand să incercaţi şi voi înşivă acest nou sistem de operare. Mi-l puteti solicita sau il puteti downloada voi insiva de pe www.ubuntu.com Folosind versiunea de Live CD puteti incerca Ubuntu avand sistemul windows instalat fara ca sa il afecteze deoarece ruleaza cu o configurare minimala direct de pe CD.

Daca nu vă descurcaţi din prima nu este nimic puteti apela fără probleme comunitatea Ubuntu din Romania accesand siteul www.ubuntu.ro

O să fiţi plăcut surprinşi de răspândirea pe care deja o are Ubuntu intre tineri in special.

Ce să vă mai spun ... decât că...şi voi, cu siguranţă, vă veţi îndrăgosti de ceea ce Mark a făcut la fel de mult ca şi mine.

Comentarii

Anonim a spus…
mersi de pont, theea... imediat ce repar calculatorul ma pun pe cautat.
cum fac sa iau legatura cu tine pentru ca atunci cand ai timp sa imi trimiti niste carti virtuale? vreau sa citeeeesc!
numai bine :)
theseea a spus…
jazzy pai.. ma gasesti cu idul silvana132 atat pe yahoo.com cat si pe gmail.com

Postări populare