Am mai adoptat un ONG! Fundatia Motivation Romania

Asa cum cu siguranţă aţi observat am mai adoptat un ONG pe blogul meu. Este vorba despre Fundaţia Motivation România.

Fundaţia Motivation România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit românească, creata în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi. Succesele obţinute au recomandat Fundaţia Motivation Romania iar din anul 2008 a devenit partener Shaw Trust UK.

Serviciile pe care le oferă acopera o gama larga de nevoi ale copiilor si adultilor cu dizabilitati, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilitati motorii, la recuperare medicala si instruire pentru viata independenta, alaturi de un instructor in fotoliu rulant. Programele pun accent pe integrarea sociala, educationala si profesionala, prin consultanta pentru accesibilizarea spatiilor, medierea integrarii in munca, ingrijire in centrul de zi sau activitati de petrecere a timpului liber – sport adaptat, evenimente culturale.

Fundaţia s-a implicat de asemenea în dezinstitutionalizarea copiilor cu dizabilitati din centrul de plasament Tâncabesti prin dezvoltarea serviciului de asistenta maternala specializata si crearea de case de tip familial in care locuiesc in prezent 23 de copii si tineri cu handicap sever.

Oferă consultanta pentru cresterea calitatii serviciilor destinate persoanelor cu dizabilitati – copii si adulti – pentru Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului din tara.

Motivation Romania a readus speranta intr-o viata implinita si libertatea de miscare unui numar de peste 2,500 copii si adulti cu dizabilitati.

Va invit sa ne alaturam in numar cat mai mare lor pentru a continua actiunea de punere in miscare a Roţilor Schimbarii .

Comentarii

Postări populare