Să o ajutăm pe Raluca Ionescu!

Se spune că banii n-aduc fericirea, dar pot readuce viaţa!

O tânără, ca multi dintre noi internautii, se luptă pentru viaţă după ce o maşină a spulberat-o pe trecerea de pietoni.

Acum, destinul său depinde doar de câteva zeci de mii de euro. Sumă mult prea mare pentru un om obisnuit.

Punând mână de la mână putem ajuta cu puţinul fiecăruia să stângem această

Buna ziua!

Va scriu in legatura cu situatia delicata in care se afla sora mea.

Raluca a fost victima unui accident rutier ca pieton pe 21.11.2008. In urma acestui accident a suferit un politraumatism cranian grav fiind internata la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti-Floreasca, sectia Terapie Intensiva. Ca si urmare a traumatismului s-a format un edem cerebral care s-a agravat si astfel la patru zile de la accident a suferit o interventie chirurgicala, eroica spun medicii neurochirurgi, s-au efectuat 2 volete bilaterale pentru a-i salva viata( interventie foarte rara la noi).

Timp de 5 saptamani a fost sedata, data fiind starea instabila si abia pe 25 decembrie au reusit sa renunte la sedative, insa ca si urmare a ceea ce s-a intamplat starea ei este grava in continuare fiind descrisa “stare neuro-vegetativa persistenta”.

Avand in vedere complicatiile aparute in SCUB ( infectii, escara, lichid la plamani etc) se impune transferul ei de urgenta la o clinica de specialitate din strainatate.

Este prea tanara si are prea multe vise de indeplinit pentru ca noi sa nu cautam solutia cea mai buna pentru ea. Am luat legatura cu o clinica din Germania- Kliniken Schmieder, ce o vor primi la recuperare incepand cu data de 5 martie 2009. Costurile de spitalizare sunt foarte mari, de 840 Euro/zi , acest tip de reabilitare poate dura pana la un an, chiar doi si noi oricat am dori nu avem asemenea posibilitati.

Procesul cu cel vinovat va dura foarte mult, trebuie finalizata spitalizarea si nu ne putem baza pe un ajutor financiar din aceasta parte, dat fiind faptul ca legislatia romana este destul de permisiva. De aceea va rog, daca este posibil, sa o ajutati financiar pe Raluca sa poata urma un tratament adecvat starii ei de sanatate.

Va multumesc,

Petrina Ionescu.

Cazul Ralucăi a fost prezentat şi pe PrimaTv la stiri http://www.primatv.ro/stiri-focus/ajutati-o-pe-raluca-1.html

Întindeţi şi voi o mână de ajutor unui seamăn pentru că niciodată nu vei şti dacă mâine nu poti fi şi tu cel care vei avea nevoie de un asemenea ajutor!


Contact:
Pentru toţi cei ce vor să o ajute pe Raluca sau pentru orice tip de informaţii, vă rugăm să ne contactaţi aici/ Les personnes qui desirent aider Raluca, peuvent nous ecrire a:

ajutati.operaluca@gmail.com
petrina.ionescu@gmail.com
andru_ispas@yahoo.com
ruxandra.bodnariu@hotmail.com

Telefon: 0788. 771.296 0733. 690.727

Conturi deschise pentru donatii

Conturile sunt deschise la BCR Sucursala Dolj:

RO14RNCB0090007760800001 pentru Lei

RO75RNCB0134007760800001 pentru Euro

Cod SWIFT: RNCBROBU
Titular de cont: Petrina Livia Ionescu

În legătura cu sumele care pot fi acordate Ralucăi cu titlu de sponsorizare sau mecenat, vă rugăm luaţi legătura cu doamna prof. dr. univ Magdalena Mihai : 0728. 009.653


sursa : ajutati-o pe raluca.blogspot.com, PrimaTv,

Comentarii

Postări populare