Târg de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale din România

Fundatia Motivation Romania si Fundatia Special Olympics din Romania va invita sa luati parte miercuri, 24 februarie 2010, la Targul de locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale din cadrul proiectului „Sanse egale pentru integrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati intelectuale din Romania”.

Evenimentul va avea loc in data de 24 februarie 2010, intre orele 10.00 si 13.00, la Hotel Ibis Gara de Nord - Sala Enescu, Calea Grivitei 143 Sector 1 Bucuresti.

Proiectul „Sanse egale pentru integrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati intelectuale din Romania” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni! pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 1 august 2009. Scopul proiectului este asigurarea sanselor egale la integrare pe piata muncii pentru un numar de 500 de persoane cu dizabilitati intelectuale din Regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord-Vest, Nord-Est si Sud-Vest, prin oferirea de oportunitati de ocupare, servicii de sprijin si acompaniere si prin constientizarea tuturor actorilor de pe piata muncii si a comunitatii cu privire la abilitatile, drepturile si beneficiile sociale ale participarii acestora la comunitate si pe piata muncii.
Proiectul este dezvoltat in parteneriat de Fundatia Motivation Romania impreuna cu SC Motivation SRL si Fundatia Special Olympics din Romania.

Evenimentul din 24 feburarie va aduce impreuna elevi din clasele terminale de la Scolile de Arte si Meserii din Bucuresti, precum si o serie de angajatori interesati sa angajeze persoane cu dizabilitati intelectuale.

Am fi onorati sa va avem alaturi pentru a contribui impreuna la incluziunea sociala si profesionala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale din Romania.
Pentru confirmarea participarii dumneavoastra si/sau pentru alte detalii va rugam sa ne contactati (Katharina Kiss, Coordonator campania de informare si educare, Fundatia Special Olympics din Romania, tel:0740.165.459, e-mail: k.kiss@specialolympics.ro)




Comentarii

Postări populare